БК Академик Пловдив

Последни резултати

лига час среща/резултат
БНБЛ 14.11.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 84 - 81 БК Черно море БК Черно море
БНБЛ 08.11.2019
БК Рилски спортист БК Рилски спортист 91 - 68 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 02.11.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 73 - 82 БК Балкан Ботевград БК Балкан Ботевград
БНБЛ 25.10.2019
БК Академик София БК Академик София 87 - 83 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 19.10.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 95 - 68 БК Черноморец БК Черноморец
БНБЛ 12.10.2019
БК Спартак Плевен БК Спартак Плевен 97 - 85 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 05.10.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 116 - 78 БК Ямбол БК Ямбол
БНБЛ 29.04.2019
БК Рилски спортист БК Рилски спортист 83 - 77 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 27.04.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 60 - 79 БК Рилски спортист БК Рилски спортист
БНБЛ 24.04.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 100 - 79 БК Черно море БК Черно море
БНБЛ 18.04.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 90 - 82 БК Ямбол БК Ямбол
БНБЛ 14.04.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 79 - 66 БК Спартак Плевен БК Спартак Плевен
БНБЛ 10.04.2019
БК Левски София БК Левски София 100 - 78 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 02.04.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 91 - 74 БК Академик София БК Академик София
БНБЛ 28.03.2019
БК Рилски спортист БК Рилски спортист 71 - 81 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 16.03.2019
БК Берое БК Берое 91 - 77 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 09.03.2019
БК Балкан Ботевград БК Балкан Ботевград 103 - 99 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 09.02.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 92 - 80 БК Черно море БК Черно море
БНБЛ 02.02.2019
БК Ямбол БК Ямбол 82 - 73 БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив
БНБЛ 26.01.2019
БК Академик Пловдив БК Академик Пловдив 79 - 68 БК Спартак Плевен БК Спартак Плевен